Archieven: ANP berichten

Ernstig auto-ongeluk moeder Russell Brand

ESSEX - De reden dat Russell Brand zijn optreden in het Schotse Aberdeen heeft afgezegd, is dat zijn moeder Barbara Brand (71) betrokken is geraakt bij een ernstig auto-ongeluk. Terwijl Barbara, in een door een chauffeur gereden Audi A8, op weg was naar Russell en zijn vrouw Laura om op hun achttien maanden oude dochtertje Mabel te passen, werd de Audi frontaal geraakt door een Vauxhall Astra. De bestuurder van de Astra zou er vandoor gegaan zijn, meldt The Sun.

Van Barneveld pakt punt tegen wereldkampioen

MANCHESTER (ANP) - Raymond van Barneveld was tijdens de dertiende ronde in de Premier League dicht bij een stuntje. De Haagse routinier kwam in Manchester tegen wereldkampioen Rob Cross na een achterstand van 3-5 sterk terug. Hij pakte drie legs op rij en gooide bij een stand van 6-5 zelfs voor de winst. De Brit herstelde zich net op tijd: 6-6. Daardoor bleef Cross in de bovenste regionen van de ranglijst. Van Barneveld heeft als middenmoter nog altijd een kleine kans op een plek bij de laatste vier, die half mei in Londen om de titel gaan strijden.

Van Gerwen wint weer niet in Premier League

MANCHESTER (ANP) - Michael van Gerwen verkeert in een zeldzaam vormdipje. De nummer één van de wereld wist voor de derde keer op rij niet tot winst te komen in de Premier League Darts. De titelhouder moest op speelavond 13 in Manchester in zijn partij tegen de Noord-Ier Daryl Gurney genoegen nemen met een gelijkspel (6-6). De Brabander wist met winst in de laatste leg zijn derde nederlaag op rij te voorkomen. Hij gooide tegen Gurney nog wel met een gemiddelde van bijna 105 punten.